Acht jaar geleden beleefde Glas&Kunst Goirle zijn primeur. Ons doel was het profileren van de diversiteit van het bedrijf: de groothandel in veiligheidsglas en de kunsthandel waren twee verschillende werelden die tijdens de kunstbeurs zouden samensmelten. De reacties waren zo positief dat een vervolg niet meer dan vanzelfsprekend was. Inmiddels is de beurs uitgegroeid tot een begrip – en staat voor een diversiteit aan moderne kunst en een Bourgondisch samenkomen op een industriële locatie. Deze artistieke en culinaire verscheidenheid wordt sinds 2010 uitgedrukt met een nieuwe naam: KunstGoirle.

Kunst Goirle ontwikkelt zich tot een ware gebeurtenis. Een sfeervol kunstevenement met een bijzondere expositie. Ieder jaar is het weer zoeken naar een evenwicht. We willen nieuwe dingen laten zien, jonge kunstenaars, nieuw talent, maar tegelijkertijd ook de ontwikkeling van de kunstenaars van vorige jaren tonen. Nieuw werk van grote nationale en internationale namen mag niet ontbreken, maar ook mooie betaalbare kunst krijgt een plaats in onze tot doolhof omgetoverde loodsen. Dit alles geven we een culinaire invulling met een exclusieve gerechten, wijnproeverij en champagnebar.

Net als vorige jaren staat KunstGoirle editie 2012 in het teken van kwaliteit, kunst en cultuur. En kunst is bij ons geen negen tot vijf aangelegenheid. In de avonduren zijn de sponsoren welkom die dit kunstevenement mogelijk maken. Met personeel en/of klanten hebben zij een unieke avond temidden van een bijzondere selectie van indrukwekkende mooie moderne kunst!

Het team van KunstGoirle